چگونگی بیماری زونا NO FURTHER A MYSTERY

چگونگی بیماری زونا No Further a Mystery

چگونگی بیماری زونا No Further a Mystery

Blog Article

● پس از ناپدید شدن بثورات، همچنان ممکن است به دلیل آسیب عصبی در چشم خود درد داشته باشید. درد در نهایت برای اکثر افراد بهتر می‌شود.

این ضایعات بیشتر شبیه به تاول بزرگ و زخم‌های دردناک هستند.

نوزادان و افرادی که دچار آبله مرغان فعال هستند و نیز بیمارانی که از ضعف سیستم ایمنی بدن رنج می‌برند، از جمله بیماران سرطانی، افرادی هستند که بیشترین خطر انتقال بیماری زونا در مورد آنها وجود دارد. در موارد نادری ممکن است بیماران مبتلا به زونا به خاطر جلوگیری از خطر انتقال آن به نوزادان و بیماران سرطانی، در بیمارستان بستری شوند.

بعد از آنکه ویروس واریسلا، عفونت اولیه خود را به صورت بیماری آبله مرغان در یک بیمار ایجاد کرد، بقایای این ویروس تا چندین سال بعد به صورت غیر فعال در محل گره‌های ریشه پشتی سلول‌های عصبی در ناحیه ستون فقرات باقی می‌ماند.

كلروفوم بقایای صابون، روغن و سلول ‌های مرده پوست را حل می‌ كند و به این ترتیب آسپیرین می‌ تواند به درون لایه ‌های پوست نفوذ یابد و از انتقال درد توسط پایانه‌های عصبی جلوگیری كند.

هر آنچه از واردات کالا از دبی باید بدانیدتوسعه کسب و کار

فقدان کمک‌های کافی، اردن و اکنون سایر کشورها از جمله آمریکا و بریتانیا را وادار کرده است که کمک‌های خود را از هوا بفرستند، شیوه‌ای که ناکارآمدترین راه برای ارسال کمک‌های بشردوستانه است.

شواهد فاجعه انسانی غزه بسیار زیاد است. تصاویر ما از بیمارستان کودکانی را با مفاصل متورم، اندام‌های تحلیل رفته و آماس پوستی نشان می‌دهد که همه علائم معمول سوء‌تغذیه حاد هستند.

○ استفاده از کمپرس سرد و مرطوب بر روی بثورات برای کاهش درد و خارش

اقداماتی که برای درمان زونای حاد می‌توان انجام داد عبارت بیماری زونا تا چند روز واگیر دارد است از:

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست و به منزله تجویز پزشکی نیست.

● اگر مبتلا به زونا هستید، وضعیتی که توسط ویروس واریسلا زوستر ایجاد می‌شود، معمولاً یک بثورات قرمز خارش‌دار یا دردناک همراه با تاول‌های پر از مایع در یک طرف بدن خود خواهید داشت.

معمولاً به طور کامل نمی‌توان از ابتلا به بیماری زونا پیشگیری کرد، اما با انجام اقداماتی می‌توان شدت آن را کاهش داد یا روند آن را کندتر کرد.

○ نوع: داروهای ضدویروسی، از جمله آسیکلوویر، والاسیکلوویر و فامسیکلوویر

Report this page